Zelfs vandaag is het welzijn waar de bronnen van Spa en hun eeuwenoude heilzame deugden zich ontwikkelen. 

Als je sinds 1868 dol bent op de spabaden, komt dat omdat in dit beschermde natuurgebied het water, overal aanwezig, net zo verantwoordelijk is voor de kracht van de aarde. 

Echte openbaring van de ontmoeting van de rots, de natuur en de Fagnes, dit water is hier het weldadige element dat je masseert, versterkt, je verzacht zoals voorheen het grootste van deze wereld. 
Dat is de reden waarom de Spa Baths een benijdenswaardige reputatie hebben opgebouwd met een sterke wetenschappelijke achtergrond. 

Vandaag, als er niets van de essentie verandert, wordt de Thermes de Spa u aangeboden onder een nieuw gezicht. 

Nog leuker, altijd preventief en dichter bij de tijd, zal de nieuwe Thermes de Spa u onderdompelen in het hart van de heilzame deugden van een quasi-magisch water en u helpen met een grotere dimensie van plezier, om terug te gaan naar de bronnen van je welzijn. 

De Thermen van Spa 

De stad Spa staat al eeuwen bekend als een van de beste spa-bestemmingen ter wereld. De Thermes de Spa toont de weldadige wateren van de regio met meer dan 800 m² binnen- en buitenstoombaden. 

Gasten kunnen genieten van de hot tub, sporten tijdens een aquagym-sessie of gewoon ontspannen in een van de Turkse baden. Je hebt ook de mogelijkheid om infraroodbehandelingen, aromatherapie, waterstralen en vele anderen te testen. 800 m2 binnen- en buitenhammenAromatherapie 
water aerobics 

Schoonheidsbehandelingen 

gezichtsbehandelingen 

Gratis pendeldienst 

kabel 

Hot stone-behandeling 

Mineraalwater 

Panoramische sauna's 

Ontspanning ruimtes met infrarood 

Turkse baden 

Boek een behandeling 
Om de beschikbaarheid van spa-behandelingen te garanderen, is het raadzaam om ze van tevoren te reserveren bij de Thermes de Spa. Reserveringen kunnen telefonisch of per e-mail worden gemaakt.Naast de gezichts- en bodyscrubs biedt Les Thermes de Spa veel behandelingen voor mannen en speciale formules voor jonge moeders en hun baby's. 

Contact: 
Tel. : +32 (0) 87 77 25 60 
reservation@thermesdespa.com 
De Thermen van Spa 
Openingstijden 
Bains 
10:00 - 21:00 (maandag tot donderdag en zaterdag) 
10.00 - 22.00 uur (vrijdag) 
10:00 - 20:00 uur (zondag) 

Houd er rekening mee dat de openingstijden op feestdagen kunnen variëren. De spabaden zijn niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 6 jaar. 

zorg 
Elke dag vanaf 9 uur (op afspraak)